ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov încheie cantonamentul cu o victorie

Publicat: vineri, 22 Iulie 2022 , ora 13.40
Sursa foto: Facebook / FC Brasov Official
Sursa foto: Facebook / FC Brasov Official

FC Brașov a încheiat cantonamentul din această vară cu o victorie, 1 la 0 în fața celor de Progresul Spartac, într-un joc disputat la Tărlungeni.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Anghelov în minutul 5, din penalty. Lovitura de la 11 metri a fost scoasă de Martinov.

Alexa i-a pierdut încă din prima repriza pe Vasile Constantin si Rareș Lazăr, ambii accidentați.

"Sunt lucruri care mă nemulțumesc, dar am început bine față de alte jocuri, am avut atitudini, am avut ritm, am fost echipa care a controlat, după aia am căzut, iar din punct de vedere fizic, n-am reușit să facem pressing-ul ăsta pe Spartac, cu o echipă formată din copii, asta e filozofia lor de a juca fotbal, în orice situație au jucători tineri, cu calitate, dar n-au experiență", a declarat Dan Alexa.

Dupa o pauză de două zile, galben-negrii revin la antrenamente luni când este așteptat și fundașul Igor Jovanovic, fostul jucător al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo București.

Viitorul Dăești și CSM Focșani sunt ultimele adversare ale brașovenilor înainte de startul sezonului pe 30 și 31 iulie.

Adrian Susanu