ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Olimpia CSU Brașov, pregătită pentru sezonul 2022-2023

Publicat: miercuri, 27 Iulie 2022 , ora 14.56
Sursa foto: Facebook / Olimpia CSU Brașov
Sursa foto: Facebook / Olimpia CSU Brașov

Olimpia CSU Brașov este pregătită pentru sezonul 2022-2023 în Liga Națională de Baschet Feminin.

După un sezon de tranziție, brașovencele vor să fie printre echipele ce vor lupta la vârf, astfel că stranierele nu vor lipsi din lotul Olimpiei.

Americancele George Anisha, pivot, și Cortez Alexis, coordonator de joc, respectiv bosniaca Nikolina Zubac sunt noutățile la acest capitol, pentru Olimpia, care se va baza și pe revenirea Georgianei Plăvițu.

Brașovul se va baza și pe serie de jucătoare din propria pepinieră ce au confirmat în sezonul trecut, pe lângă David și Frâncu fiind pe listă Nistoroiu, Pașca și Moroșanu.

Kati Armanu și Bianca Nan vor completa lotul lui Dan Calancea condus și în sezonul viitor de pe parchet de veteran Biljana Pesovic.

Reunirea echipei este programată pentru startul lui septembrie, iar prima competiție oficială este Cupa României în perioada 24-28 septembrie.

Campionatul intern cu un nou format începe pe 2 octombrie.


Adrian Susanu