ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fără un antrenor principal pe bancă, hocheiștii de la Corona au început antrenamentele

Publicat: marți, 9 August 2022 , ora 18.13
Sursa foto: Facebook / Brasov Wolves
Sursa foto: Facebook / Brasov Wolves

Fără un antrenor principal pe bancă, hocheiștii de la Corona Brașov au început antrenamentele în Patinoarul Olimpic.

Brașovenii vin după un sezon mult sub standardele obișnuite, fără trofeu câștigat și cu înfrângeri pe linie în fața rivalelor din Gheorgheni și Miercurea Ciuc.

"Am început pregătirea pe gheață la 1 august. Pentru moment suntem în mare parte autohtonii, urmând ca la sfârșitul acestei luni să vină și străinii. Am pierdut câțiva jucători importanți autohtoni și sperăm totuși ca, odată cu venirea străinilor, să compensăm cumva și să ne putem omogeniza în timp pentru începutul noului sezon", a spus căpitanul Coronei Brașov, Roberto Gliga.

Canadienii Jacob Sweeney , C.J. Garcia și Kevin Domingue respectiv americanul Jared VanWormer sunt noutățile la capitolul stranieri.

Din sezonul trecut, vor mai continua la Brașov Chase Shaber și Owen Williams.

În schimb, brașovenii au pierdut și o serie de jucător importanți autohtoni precum Zsombor și Zoltan Molnar, Patrick Machala sau Timur Rasulov.

Din păcate, brașovenii nici nu pot face niciun transfer momentan în contextul în care clubul brașovean nu are președinte de mai bine de o săptămână.

Până la startul noului sezon, Corona Brașov va disputa și o serie de meciuri de verificare, singurele programate momentan fiind două amicale în compania campioanei Sport Club Miercurea Ciuc, în septembrie.

Adrian Susanu