ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fotbal, liga a 3-a

Publicat: vineri, 2 Septembrie 2022 , ora 11.22

În etapa a doua, seria a 5-a din Liga a 3-a de fotbal, cele 4 echipe din județul Brașov vor susține trei meciuri pe propriul teren și unul în deplasare.
Astfel, ACS Kids Tâmpa Brașov va întâlni, în deplasare, pe CS Păulești. "Urșii" merg pe terenul celor de la Păulești pentru a obține încă un rezultat pozitiv, după victoria cu 3-1 contra celor de la SR Brașov, din prima etapă. După debutul entuziasmant în liga a treia, 3-0 la Târgu Secuiesc, ASC Olimpic Zărnești joacă primul meci acasă din acest sezon. Primește vizita celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, echipă eliminată acum două zile de SR Brașov din Cupa României.
Cu un punct în cont, după egalul de la Sepsi OSK 2, Olimpic Cetate Râșnov va evolua, acasă, cu CS Blejoi.
SR Brașov caută prima victorie în campionat, după calificarea în turul 3 din Cupa României. Echipa suporterilor va primi vizita celor de la Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe. Toate cele 4 confruntări vor avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

FOTO: frf.ro 

Marian Stoica