ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov a transferat încă patru tineri fotbaliști

Publicat: sâmbătă, 3 Septembrie 2022 , ora 8.55
FC Brașov și-a completat lotul pentru acest sezon cu încă patru tineri fotbaliști, doi juniori români de mare perspectivă, unul din Belarus lăudat la nivel mondial, dar și un portughez care a evoluat în Liga 1 și la echipele naționale de juniori din țara sa natală. Cei patru pot pune deja "osul la treabă" pentru ca FC Brașov să își îndeplinească obiectivele din acest an. O parte dintre ei chiar din această etapă, la meciul contra celor de la Progresul Spartac.
• Zoran Mitrov, mijlocaș central, 20 de ani - A venit împrumut de la Sassuolo, din Italia. Sezonul trecut a fost jucător de bază la Ripensia Timișoara pentru care a evoluat în Liga a 2-a în 21 de partiede, a înscris două goluri și are și trei pase de gol. Incusiv în acest sezon a jucat pentru timișoreni. Bănățeanul este împrumutat pentru un sezon de la Sassuolo, echipă din Seria A, din Italia, iar FC Brașov are opțiune de cumpărare ulterioară la finalul stagiunii.
• Tudor Cociș, atacant, 19 ani - Tânărul atacant vine de la Viitorul Cluj și are un fizic impresionant pentru vârsta lui, 1,84 înălțime. A evoluat la echipa națională Under 17 a României și a crescut la CFR Cluj și Club Atletic Oradea.
• Kirill Kirilenko, 21 de ani, mijlocaș stânga, Belarus - Este component al echipei naționale Under 21 a Belarusului, iar în trecut a evoluat și la naționalele mai mici ală țării sale. Pe când avea doar 17 ani, UEFA l-a inclus într-un prestigious TOP 50 al celor mai de perspectivă tineri fotbaliști ai Europei, alături de nume precum Nicolo Barella de la Inter Milano, Kepa Arrizabalaga de la Chelsea Londra, Federico Chiesa de la Juventus Torino, Frenkie de Jong de la FC Barcelona sau Matthijs de Ligt de la Bayern Munchen, și mulți alți fotbaliști cunoscuți la nivel mondial.

• Diogo Izata, 25 de ani, mijlocaș defensiv, Portugalia - A fost component al naționalelor Under 15, 17 și 19 ale Portugaliei, a mai evoluat la FC Koper în Slovenia, iar în România este la a doua aventură, după ce sezonul trecut a jucat în Liga 1, la Gaz Metan Mediaș.

FOTO: FC BRAȘOV 

Marian Stoica