ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Start de sezon pentru baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov

Publicat: joi, 8 Septembrie 2022 , ora 15.16
Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov

Start de sezon și pentru baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov.

Sub comanda lui Dan Calancea și Nenad Marinkovic, jucătoarele Olimpiei au deja primele antrenamente pe parchetul din Sala Sporturilor.

Noul campionat vine cu ambiții mai mari pentru clubul de la poalele Tâmpei, după ce anul trecut miza a fost pe creșterea sportivelor din propria pepinieră.

Odată cu sosirea mai multor jucătoare cu experiență și a două straniere,  brașovencele vor să intre lupta pentru podium.

“Firesc, ne dorim o lansare cât mai bună. Un prim pas ar fi calificarea în play-off, iar, după aceea, de ce nu, să revenim, cum am obișnuit iubitorii de sport din orașul nostru, în primele 4 echipe din țara noastră”, a precizat antrenorul Dan Calancea.

Brașovencele vor participa în weekend la un turneu chiar în Sala Sporturilor alături de CSM Alexandria, Universitatea Cluj și KSE Tg. Secuiesc.

Vineri, 9 septembrie, de la ora 18.00 are loc Olimpia - Universitatea Cluj, sâmbătă de la 17.00 este duelul cu Alexandria, iar duminică, de la ora 12.00 este programat meciul brașovencelor cu echipa din Covasna.

Adrian Susanu