ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov – FC Hermannstadt, în play-off-ul Cupei României

Publicat: vineri, 16 Septembrie 2022 , ora 14.39

În play-off-ul Cupei României la fotbal, FC Brașov se va confrunta, pe Stadionul „Tineretului”, cu una din revelațiile acestui sezon în Superligă: FC Hermannstadt.

Echipa sibiană este antrenată de fostul jucător al brașovenilor, Marius Măldărășanu, și se află pe locul 3 în clasamentul primei ligi, cu 19 puncte și un meci mai puțin disputat.

„Întâlnim o echipă, cred că în primele 3 ca formă, o echipa care, cred că nu mă înșel, nu cred că a pierdut anul ăsta, o echipă foarte puternică, cu un antenor pe care-l apreciez încă de când antrena la Astra, Măldărășanu și, da, e un adversar greu. Se putea mult mai bine la tragerea asta, dar, asta este....tratăm cupa foarte serios și încercăm să facem surpriză”, a precizat tehnicianul brașovenilor, Dan Alexa.

În turul trei al Cupei României, FC Brașov a învins KSE Tg. Secuiesc cu 5 la 0.

Cupa României dintre FC Brașov și FC Hermannstadt se va juca pe 28 septembrie, de la ora 16.30, data și ora de start putând fi schimbate în funcție de televizările partidelor din această fază a competiției.

Adrian Susanu