ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pilotul brașovean Octavian Ciovică este campion național absolut

Publicat: luni, 19 Septembrie 2022 , ora 8.17
Sursa foto: Facebook Octavian Ciovică
Sursa foto: Facebook Octavian Ciovică

Pilotul brașovean Octavian Ciovică este campion național absolut al categoriei II din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Chiar dacă sezonul se încheie în16 octombrie cu înfruntarea de pe drumul ce urcă în Poiana Brașov, sportivul brașovean s-a impus în weekend la Câmpulung Muscel și nu mai poate fi depășit în clasament de rivalul său, Emil Ghinea.

La Trofeul Câmpulung Muscel, Ciovică a mizat din nou pe cartea victoriei și i-a ieșit. Brașoveanul a obținut titulatura de "King of The Hill" datorită timpului de 1:29:317, cel mai bun înregistrat pe cei 3 kilometri ai traseului.

Octavian Ciovică, la volanul unui Radical SR 8, a câștigat etapa de la Câmpulung cu un avans de 3,8 secunde în fața lui Dodo Pițigoi care a concurat la bordul unui Porsche 911 GT3 Cup. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Costel Cășuneanu pe o Skoda Fabia R5.

În urma victoriei de la Câmpulung Muscel, Octavian Ciovică a devenit campion național absolut al categoriei II înaintea ultimei etape de la Poiana Brașov, acesta reușind să aducă un nou titlu de campion absolut clubului în cadrul căruia este licențiat, Auto Blic Brașov, după o pauză de mai bine de 14 ani.
Răzvan Țirea