ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov riscă depunctarea pentru neplata restanțelor financiare

Publicat: vineri, 7 Octombrie 2022 , ora 10.40

Probleme, din nou, la FC Brașov. Clubul riscă depunctarea, începând cu 2 noiembrie, a decis Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, deoarece nu au fost plătite restanțele financiare către o serie de jucători.

Fotbaliștii Alin Damian, Marius Manole, Diego Alupoaie, Raul Rusu, Iulian Nechita, Raul Toader și Bogdan Cîrstean își așteaptă banii de mai multe luni, iar ultima decizie a Federației vine și cu amenzi drastice - 3000 de lei pentru fiecare jucător - și cu interdicția de a putea face transferuri dacă nu sunt achitate restanțele.

Clubul susținut de muncipalitate trebuie să găsească soluții financiare din mediul privat, pentru că amenzile nu pot fi plătite din bugetul asigurat clubului de către Consiliul Local.

FC Brașov are, de asemenea, întârzieri la plata salariilor și către actualii jucători, după ce o finanțare primită pe un ghid scos de Primărie nu a ajuns în conturile echipei.

Ghidul a fost contestat în instanță după o serie de nereguli în atribuirea banilor și desemnarea criteriilor.

Adrian Susanu