ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Olimpia CSU Brașov - CS Municipal Târgoviște, în Liga Națională de Baschet Feminin

Publicat: vineri, 11 Noiembrie 2022 , ora 10.52
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov are un meci facil pe teren propriu, în cadrul etapei cu numărul șase din Liga Națională.

Sportivele pregătite de Dan Calancea vor primi vizita ultimei clasate, CS Municipal Târgoviște, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, sâmbătă, de la ora 18.00.

La startul etapei, Olimpia CSU este pe locul șase în campionat, cu două victorii și două înfrângeri, în timp ce formația din Dâmbovița este pe ultima poziție, a 11-a, cu patru înfrângeri.

Brașovencele pot lega astfel două victorii, pentru prima dată în acest sezon, după succesul din deplasare cu Universitatea și, de asemenea, pot bifa primul succes pe teren propriu.

În aceasta rundă se mai disputa jocurile: Agronomia București – Universitatea Cluj, Sirius Mureșul Târgu Mureș – Hoya KSE Târgu Secuiesc, FCC Baschet UAV Arad – Rapid București, în ziua de  sâmbătă, iar duminică este programat meciul Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – CSM CSU Constanța.

CS Municipal Alexandria va sta în această etapă.

Adrian Susanu