ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hyperion a adus Brașovului 35 de medalii de la Cupa BVSC Budapesta

Publicat: marți, 15 Noiembrie 2022 , ora 13.09

Tinerii înotători de la clubul brașovean Hyperion s-au întors de la Cupa BVSC, desfășurată în weekend, la Budapesta, cu 35 de medalii. Totodată, clubul brașovean a terminat competiția pe locul 4 din cele 44 de cluburi prezente, ce au reprezentat 5 țări.

Sportivii antrenați de Szasz Szilard au câștigat în cele două zile de concurs 16 medalii de aur, 8 de argint și 11 de bronz, iar Vlad Ionescu, în vârstă de doar 12 ani, a luat și cupa pentru cea mai bună performanță la categoria lui de vârstă.

“Sportivii noștri s-au descurcat excelent. Au reușit să-și îmbunătățească timpii la fiecare probă, ba chiar unii dintre ei au reușit să surprindă foarte plăcut și sper să facă treaba asta în continuare. Urmează Campionatele Naționale de Copii, la Târgu Mureș, respectiv Campionatele Naționale de cadeți bazin scurt, la Miercurea Ciuc, unde sperăm să obținem rezultate foarte bune”, a precizat antrenorul clubului brașovean, Szasz Szilard.


Adrian Susanu