ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meci de foc pentru Olimpia CSU Brașov în etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Publicat: joi, 17 Noiembrie 2022 , ora 13.29
Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov

Olimpia CSU Brașov va avea parte de un meci de foc în etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Mâine, de la ora 16.00, Pesovic și compania se vor duela în sala Giulești cu puternica formație Rapid București.

Fetele antrenate de Dan Calancea vin după victoriile de la Cluj și de pe teren propriu cu CS Municipal Târgoviște și au un moral bun înainte de disputa din capitală.

Giuleștencele, cu o echipă în care strălucesc americanca Adrienne-Marie Motley, cu o medie de 16,7 puncte marcate pe meci, și Marina Solopova cu medii de peste 4 pase decisive și peste 11 puncte înscrise pe meci, au orgoliul rănit după înfrângerile cu Baschet UAV Arad și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

„Olimpicele” se bazează pe forma excelentă pe care o traversează americanca Anisha George, cu medii de peste 9 recuperări și peste 17 puncte marcate pe meci și pe Biljana Pesovic, care la 39 de ani este un model pentru orice sportiv profesionist. Peso are cifre incredibile și în acest debut de sezon. Jucătoarea din Serbia are o medie de 6 recuperări, patru pase decisive și 16 puncte marcate pe meci. 

După cinci meciuri disputate din actualul sezon, Rapid ocupă poziția a 6-a a clasamentului, în timp ce Olimpia CSU Brașov este pe locul patru, ambele având câte opt puncte acumulate.

Partida de vineri din sala Giulești, care va debuta de la ora 16.00 și va fi transmisă live pe canalul de youtube al Federație Române de Baschet, FRB TV, se anunță una extrem de interesantă.

Răzvan Țirea