ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov a pierdut meciul cu Dinamo București, ultimul disputat în acest an

Publicat: luni, 5 Decembrie 2022 , ora 11.35
Sursa foto: Facebook / FC Brasov Official
Sursa foto: Facebook / FC Brasov Official

FC Brașov a pierdut cu 0-2 ultimul meci disputat în acest an cu Dinamo București.

Elevii lui Dan Alexa au evoluat modest cu bucureștenii și au coborât pe locul 10 în liga a doua, 23 de puncte, la trei puncte de primul loc de play-off.

“2 momente au decis jocul, 2 greșeli individuale ale noastre. Un meci echilibrat. Noi am presat mai mult, dar fără ocazii importante. Echipa care a făcut mai puține greșeli, aia a câștigat”, a spus antrenorul Dan Alexa.

Cu șanse minime de a intra în primele 6 echipe la finalul sezonului, conducerea clubului brașovean va da strategia după o ședință de final de an.

“Urmează o perioadă în care vom vedea exact ce ne propunem, dacă mai avem șanse la playoff. Șansele nu au scăzut azi considerabil. Au scăzut la începutul campionatului pentru că am făcut pași greșiți. Au venit jucătorii foarte târziu. Vom încerca să vedem, voi discuta cu cei din conducere, vom întări echipa sau vom vedea ce e de făcut pentru partea a doua”, a adăugat Dan Alexa.

Campionatul ligii secunde se va relua în ultimul weekend din luna februarie a anului 2023.

Brașovenii vor mai disputa  trei meciuri în sezonul regular, cu Gloria Buzău în deplasare, Unirea Constanța pe teren propriu și Unirea Slobozia în deplasare.

Adrian Susanu