ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Victorii pentru Sorana Cîrstea și Irina Begu la Adelaide

Publicat: marți, 3 Ianuarie 2023 , ora 15.07

Sorana Cîrstea și Irina Begu s-au calificat în turul secund al turneului WTA de tenis de la Adelaide din Australia.
Irina Begu, lovul 34 în clasamentul WTA, a trecut în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-1 de americanca Shelby Rogers, poziția 47 WTA. În turul secund, Irina va evolua în compania jucătoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 18 WTA și favorita numărul 7 a competiției de la antipozi. Ostapenko a trecut în primul tur de Karolina Pliskova din Cehia cu scorul de 6-1, 6-3.
Sorana Cîrstea, locul 45 WTA, s-a impus în primul tur în fața elvețiencei Viktorija Golubovic, 76 WTA, cu scorul de 6-0, 7-6. În optimile de finală, Cîrstea are o misiune dificilă în compania tunisiencei Ons Jabeur, poziția a doua în ierarhia mondială și principala favorită a turneului de la Adelaide. Jabeur nu a jucat în primul tur fiind calificată direct în optimi de finală.
Și Gabriela Ruse a avut un start de sezon foarte bun. Ea a câștigat primul meci din 2023 la competiția de la Auckland din Noua Zeelandă. Ruse, poziția 116 WTA, a trecut de Erin Routliffe, din Noua Zeelandă cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4. În turul secund, Gabriela Ruse va evolua împotriva învingătoarei din partida ce le opune pe chinezoaica Wang Xiy și Karolina Muchova din Cehia.

Radio România Brașov FM