ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Eduard Grosu va evolua anul viitor pentru echipa continentală poloneză Mazowsze Serce Polski

Publicat: joi, 12 Ianuarie 2023 , ora 16.28
Sursa foto: arhivă / Facebook / Grosu Eduard Michael
Sursa foto: arhivă / Facebook / Grosu Eduard Michael

Ciclistul zărneștean Eduard Grosu va evolua anul viitor pentru echipa continentală poloneză Mazowsze Serce Polski.

Cu 26 de victorii în carieră în curse importante, Grosu a fost nevoit să își încheie înainte de termen înțelegerea cu cei de la Drone Hopper, după ce echipa a intrat în faliment.

De asemenea, precontractul cu irlandezii de la Evo Pro a picat după ce aceștia nu și-au luat licența internațională în timp util.

Au fost câteva variante de echipe continentale, dar am ales cred că echipa care are cel mai bun calendar pentru mine. Fac foarte multe competiții în partea aceasta, Europa de Est. Au avut rezultate foarte bune în ultimii trei ani, fiind de fiecare dată în primele trei echipe continentale din lume și sper ca anul acesta, alături de ei să am rezultate bune și de anul viitor să mă întorc la un nivel mai sus”, a spus Edi Grosu.

La 30 de ani, Grosu are o experiență de peste 8 ani la cel mai înalt nivel în ciclismul mondial, cu două ediții ale Turului Italiei și victorii de etapă în curse precum Ronde van Limburg, Turul Estoniei, Turul Croației sau Turul Sibiului.

Adrian Susanu