ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Planuri de promovare la Corona

Publicat: joi, 19 Ianuarie 2023 , ora 9.36
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Corona Brașov are în obiectiv intrarea în vară cu încă 4 echipe la cel mai înalt nivel în sportul românesc.

Echipa de handbal este una din favorite, iar conducătorii clubului lucrează deja la lotul pentru sezonul viitor.

Pe lângă jucătoare precum Fraga Fernandez, a mai fost vehiculat și numele antrenorului Carlos Viver drept o posibilă soluție pentru Corona.

Acest lucru nu îl sperie pe actualul tehnician al Coronei Brașov.

Primul obiectiv este să nu uităm că trebuie să ajungem în Liga Națională și apoi discuția aceasta poate avea loc. Despre jucătoare, sunt într-adevăr discuții, dar noi ne dorim să avem și multe românce în echipă. Ne dorim să avem o echipă echilibrată, care să reziste în prima ligă și care să ajute și loturile naționale. Dacă o putem face pe toate planurile, vom fi satisfăcuți”, a spus antrenorul Alin Bondar.

Corona Brașov este neînvinsă în acest sezon al Diviziei A de handbal feminin, iar în prima etapă din 2023 are o misiune facilă în fața celor de la Știința Bacău.

Partida are loc sâmbătă, de la ora 11.00, în deschiderea cuplajului ce mai cuprinde și meciul de volei dintre Corona Brașov și Politehnica Timișoara, de la ora 13.00.

Adrian Susanu