ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sport Club Miercurea Ciuc a cerut amânarea partidei de sâmbătă cu Corona

Publicat: vineri, 27 Ianuarie 2023 , ora 17.01

Echipa de hochei Sport Club Miercurea Ciuc a cerut amânarea partidei din campionatul național contra celor de la Corona Brașov.

Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18.30, în Patinoarul Olimpic din Brașov.

Solicitarea a venit pe adresa clubului vineri la prânz, după ce harghitenii au cerut în prealabil bilete pentru jocul de sâmbătă.

Răspunsul Coronei Brașov a venit din partea managerului general Alexandru Dedu care a refuzat categoric propunerea ciucanilor:

"Mi se pare o atitudine total neprofesionistă a clubului din Ciuc, că face așa ceva cu o zi înainte de meciul în sine. Așa ceva - cel puțin în lumea sportului pe care eu o percep - nu se face. Am înțeles că s-a auzit în Brașov că meciul de mâine nu se ține. Eu vă spun că meciul de mâine se va ține, iar în cazul în care Ciucul nu se prezintă, va suporta consecințele".

Joi, 26 ianuarie, Sport Club Miercurea Ciuc a evoluat în campionatul intern pe terenul celor de la Fenestela, unde echipa s-a impus cu 3 la 2.

Pe foaia de joc, harghitenii au avut 20 de jucători.

În clasamentul din competiția internă de hochei, Sport Club Miercurea Ciuc este pe locul 4, cu 38 de puncte din 21 de jocuri, iar Corona Brașov este pe locul 5, cu 37 de puncte din 18 jocuri.

Adrian Susanu