ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov a câștigat primul meci amical disputat în cantonamentul din Antalya

Publicat: joi, 2 Februarie 2023 , ora 15.56

FC Brașov a câștigat primul meci amical disputat în cantonamentul din Antalya, scor 2 la 0 în fața echipei din Kazahstan, Șahtior Karagandy.

Elevii lui Dan Alexa s-au impus cu dubla realizată de portughezul Diogo Izata în minutele 81 și 83.

Un meci bun, împotriva unei echipe bune, care a jucat an de an în cupele europene. Am avut o evoluție bună. Îmi felicit jucătorii pentru că pe lângă rezultatul de 2-0 am mai avut 4-5 situații foarte mari. Am arătat bine ca prim joc, au jucat toți și asta mă bucură. Îmi pare rău pentru Saim pentru că a suferit o accidentare, sperăm să nu fie nimic serios, o comoție, a trebuit să îl scot. Un amical bun, un prim meci în care am dat minute tuturor jucătorilor. Toți au răspuns foarte bine. Ne așteaptă o perioadă grea, de acumulări. Mai urmează încă trei jocuri amicale. Pentru mine important este să stabilizez un prim 11, jucătorii să aibă ritm. Au fost foarte motivați și mă bucur că există concurență pentru că practic concurența te motivează mai mult decât orice”, a spus la finalul meciului Dan Alexa.

În acest meci, în tricoul brașovenilor au debutat jucătorii transferați în această iarnă de brașoveni: Ureche, Diallo și Blănaru.

Următorul amical al brașovenilor în Antalya este programat duminică, 5 februarie, când galben-negrii vor întâlni echipa daneză de ligă secundă BK Fremad Amager.

Adrian Susanu