ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

CSU Brașov a câștigat titlul național în Campionatul de baschet feminin sub 19 ani

Publicat: miercuri, 22 Februarie 2023 , ora 17.16

CSU Brașov a câștigat titlul național în Campionatul de baschet feminin sub 19 ani, după ce a învins în finală Olimpia București, scor 73 la 65.

Brașovencele au condus meciul de la un cap la altul și chiar dacă nu au reușit să se desprindă pe tabelă, au gestionat avantajul luat în startul meciului.

Elevele antrenorului Nenad Marinkovic au fost exacte pe fază defensivă, unde au reușit să o blocheze pe Mihaela Panait, principalul pericol din tabăra oaspetelor.

Principala marcatoare a brașovencelor a fost și în acest meci Alexia Frâncu cu 20 de puncte. Tânăra de 18 ani a fost de altfel desemnată MVP-ul finalei și al turneului.

Pentru tinerele brașovence este primul titlu în fața Olimpiei București, după alte două finale pierdute în fața echipei din capitală în ultimii doi ani.

Medalia de bronz a fost câștigată de Sportul Studențesc formație ce a trecut în finala mică de CSS Târgoviște. 

Adrian Susanu