ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Președintele FRAS, Norris Măgeanu, a câștigat un nou mandat

Publicat: luni, 6 Martie 2023 , ora 10.11
Sursa foto: Facebook / Norris Mageanu
Sursa foto: Facebook / Norris Mageanu

Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, a câștigat un nou mandat la șefia FRAS, pentru următorii patru ani, fiind votat în Adunarea Generală de Alegeri de 92 dintre electori, față de cei 35 de susținători ai contracandidatului Silviu Bulugioiu.

Din echipa câștigătoare face parte și brașoveanul Bela Stoica. Acesta va ocupa un loc în Consiliul Federal.

Mai mult, președintele clubului AutoBlic, unul dintre cluburile fondatoare ale Federației de profil, va conduce și Comisia de Raliuri.

Aici va gestiona din punct de vedere sportiv toate raliurile din cadrul Campionatului Național din acest sezon.

Cu un plan deja construit pentru noul sezon, Bela Stoica vrea să aducă mai multă siguranță în ceea ce privește disputarea viitoarelor competiții automobilistice.

“Noi deja am elaborat niște lucruri care să fie la îndemâna noii conduceri după alegeri, pentru că timpul este foarte scurt de aici încolo. Prima etapă este la începutul lunii mai. Comisia noastră a lucrat, a pregătit un nou caiet de sarcini pentru organizatori. Anul trecut am avut probleme de reamenajare a traseelor de concurs din punct de vedere a securității piloților și a spectatorilor”, a precizat Bela Stoica.

De partea celalată, în tabăra lui Silviu Bulugioiu Brașovul a fost reprezentat de Dan Gârtofan.

În acest sezon, în zona Brașovului vor avea loc trei etape din Campionatul Național de Vitează în Coastă și una din Campionatul Național de Raliuri.

Sursa foto: Facebook / Norris Mageanu

Adrian Susanu