ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

SR Brașov vrea în play-off

Publicat: joi, 9 Martie 2023 , ora 13.22
Sursa foto: Facebook / SR Brașov
Sursa foto: Facebook / SR Brașov

SR Brașov întâlnește CS Păulești, în acest weekend, într-un meci ce contează pentru etapa a 16-a. Echipa fanilor brașoveni țintește calificarea în play-off-ul Ligii a treia, plecând la drum de pe locul 4 în seria a cincea.

Galben-negrii au un nou antrenor, pe Ionuț Pârvu și o campanie importantă de transferuri în această iarnă.

Chiar și așa, de la startul primului joc vor lipsi Popa și Drugă, cu probleme medicale.

La prima etapă din 2023 lista absenților e completată de Sandu și Răchișan.

Atmosfera este foarte bună. Suntem încrezători că vom intra în play-off. E adevărat, meciul de sâmbătă este decisiv, 80% pe rezultatul care va fi. Mergem să luăm punct sau puncte, deci și un punct este foarte bun pentru noi. E adevărat că, dacă luăm un singur punct, depindem și de alte rezultate după aceea, dar depinde mult de noi”, a precizat antrenorul Ionuț Pârvu.

Brașovenii au în acest moment 23 de puncte în clasamentul seriei a cincea, în timp ce prahovenii sunt pe locul 7, cu 18 puncte.

Disputa dintre Păulești și SR Brașov va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul prahovenilor, cu o suprafață de joc de slab nivel și afectată de ploile din ultimele zile.

Adrian Susanu