ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov a pierdut meciul cinci al seriei din semifinale Erste Liga

Publicat: luni, 13 Martie 2023 , ora 6.58
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov

Corona Brașov a pierdut meciul cinci al seriei din semifinale Erste Liga contra celor de la Hochei Club Gheorgheni scor 2 la 1.

În Harghita gazdele au deschis repede scorul prin Christopher Bodo și s-au desprins la 2 la 0 în minutul 26, în superioritate, cu reușită lui Peter Vincze. Brașovenii au redus din diferență cu golul lui Chase Schaber în power-play, în minutul 35. Până la final gazdele au închis jocul și, chiar dacă brașovenii au forțat în final, nu l-au mai învins pe Rasmus Rinne.

De altfel, portarul finlandez a avut un nou meci consistent, blocând 38 de șuturi ale brașovenilor. Cu acest succes, harghitenii au preluat conducerea seriei cu 3 la 2 și mai au nevoie de un singur succes pentru calificarea în finală.

Brașovenii au șansa să trimită seria în meci decisiv marți, de la ora 18.30, când se va juca meciul 6 în Patinoarul Olimpic. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare astăzi (luni) la ora 12.00.

Adrian Susanu