ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov și Hochei Club Gheorgheni, la egalitate înaintea meciului decisiv de vineri

Publicat: joi, 16 Martie 2023 , ora 10.31
Sursa foto: arhivă / Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Corona Brașov

Corona Brașov și Hochei Club Gheorgheni se află la egalitate, 3 la 3, în semifinala Erste Liga, astfel că finalista se va decide în urma meciului decisiv de vineri seara, ce va avea loc în Harghita.

Brașovenii merg cu multă  încredere în această deplasare, după ce s-au impus în cel de-al 6-lea meci cu 4 la 2.

Elevii lui Dave MacQueen au avut un în spate un publicul brașovean ce și-a susținut frenetic favoriții pe parcursul întâlniri.

“Cred că s-a văzut foarte bine și din afară că toată echipa s-a dăruit. Am jucat foarte disciplinat, asta este cel mai important din punctul meu de vedere, în special împotriva unei echipe ca Gheorgheni și s-a văzut pe nivelul de energie - a fost mai mare în partea noastră. A ajutat foarte mult și publicul - a fost extraordinar”, a spus căpitanul Coronei Brașov, Roberto Gliga.

La 29 de ani, Gliga este cel mai important realizator din istoria clubului brașovean și a jucat o serie de meciuri decisive în tricoul Coronei.

“Să vină să ne susțină și noi vom încerca să le oferim plăcerea de a merge în finală. Pentru asta ne antrenăm, pentru asta muncim”, a mai spus Roberto Gliga.

Corona Brașov poate ajunge pentru a treia oară în finala Erste Liga, după ce în 2014 și 2021 a pierdut în fața celor de la Nove Zamky, respectiv Sport Club Miercurea Ciuc. 

Hochei Club Gheorgheni se află pentru prima dată în semifinala competiției.

Adrian Susanu