ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de volei masculin a clubului Corona Brașov are șanse mari să promoveze în prima divizie

Publicat: joi, 16 Martie 2023 , ora 13.54
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Echipa de volei masculin a clubului Corona Brașov este prima ce are șansa de a-și asigura promovarea în prima divizie.

După un sezon excelent, jucătorii pregătiți de Dan Gârleanu și Iulian Stoian vor evolua pe teren propriu în cadrul Turneului Final Four ce va decide echipele promovate din Divizia A2.

“Primul turneu de promovare în liga superioară îi aparține voleiului băieți, care la începutul lunii viitoare vor participa într-un turneu de promovare, care 99% se va ține în Brașov. Facem demersuri ca și turneul de promovare al fetelor, care va fi un pic mai târziu, tot în Brașov se țină”, a spus managerul clubului brașovean, Alexandru Dedu.

Turneul se va desfășura în perioada 7-9 aprilie în Sala Sporturilor și aduce la start cele mai bune 4 echipe din eșalonul secund în acest sezon.

Din seria de Est sunt prezente Corona Brașov, locul 1 , respectiv CSM Rm. Sărat locul 2, iar din seria de Vest s-au calificat CS Universitatea de Vest Timișoara, de pe primul loc și ProVolei Oradea de pe locul secund.

Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar la final primele două echipe vor promova în Divizia A.

Arbitrajul la Turneul Final Four de la Brașov va fi asigurat de arbitri din prima divizie.

Adrian Susanu