ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov, amical cu echipa de Liga I Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Publicat: luni, 20 Martie 2023 , ora 13.03
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

FC Brașov va juca un meci amical contra echipei din prima ligă Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Partida va avea loc pe terenul covăsnenilor, sâmbătă, de la ora 15.00.

FC Brașov se află în acest moment pe locul 2 în grupa din play-out, cu 31 de puncte și este practic sigură de locul în ediția viitoare a Ligii secunde.

În următoarele meciuri, staff-ul brașovenilor vrea să vadă la lucru jucătorii ce au evoluat mai puțin până acum.

Meciurile astea sunt o oportunitate foarte bună și pot să demonstreze. O să băgăm și jucători care poate n-au jucat foarte mult, să-i vedem și pe ei la treabă și după aceea vom trage concluzii. Nu ne grăbim, nu ne pripim, fiindcă pe unii jucători nu i-am văzut foarte, foarte mult la treabă și poate că în meciurile respective, care mai urmează de jucat, vor demonstra că chiar au valoare sau că se ridică la nivelul nostru, a spus președintele FC Brașov, Marin Mitran.

Adversara de sâmbătă a brașovenilor s-a calificat în play-off, unde a debutat cu o înfrângere pe terenul liderului Farul Constanța.

Covăsnenii au anunțat că antrenorul secund, Robert Iyles, va prelua echipa din Liga secundă FK Miercurea Ciuc.

Fostul căpitan al celor de la FC Brașov a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa din orașul natal și are ca prim obiectiv calificarea în play-off în sezonul viitor.

Adrian Susanu