ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Rockada de seară
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cei mai talentați patinatori din țară, la Brașov, în weekend

Publicat: marți, 28 Martie 2023 , ora 14.55
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Patinoarul Olimpic din Brașov este gazdă în acest weekend pentru cei mai talentați patinatori din țară, care timp de trei zile, între 31 martie și 2 aprilie, vor evolua în trei competiții.

Cupa Corona, ajunsă la ediția a doua, campionatul național de patinaj artistic pentru copii, cadeți și novice, dar și Gala Campionilor, în premieră, sunt evenimentele organizate în arena brașoveană.

Detalii despre programul competițiilor ne-a oferit Simona Pungă , antrenor coordonator al secției de patinaj artistic de la Corona Brașov:

“Practic, concursul de patinaj începe vineri, undeva în jurul orei 16.00. În fiecare zi avem 7 ore de concurs. Sâmbătă, iar va fi toată ziua, combinată cu ora 17:00, unde avem gala, iar duminică este proba de recreațional, pentru ne axăm și pe partea aceasta de performanță, dar și recreațional. Duminică, de la ora 8:00, timp de 8 ore avem concurs pentru categoriile recreațional”.

Intrarea spectatorilor este liberă pentru Cupa Corona și Campionatul Național, iar pentru Gala Campionilor biletele se pot achiziționa doar online, pe site-ul iabilet.ro.

Adrian Susanu