ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de volei masculin a Coronei, aproape de startul turneului de baraj

Publicat: joi, 30 Martie 2023 , ora 8.52
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Echipa de volei masculin de la Corona Brașov este aproape de startul turneului de baraj ce le poate asigura elevilor lui Dan Gârleanu biletele pentru promovare.

Brașovenii au avut un sezon perfect la nivelul Diviziei A2 și au victorii pe linie în seria de Est.

În turneul ce va decide cele două echipe promovate în primul eșalon, brașovenii se vor duela chiar în Sala Sporturilor cu CSM Rm. Sărat, locul 2 din seria de Est, iar din seria de Vest s-au calificat CS Universitatea de Vest Timișoara, de pe primul loc și ProVolei Oradea de pe locul secund.

“Vrem să să terminăm acest campionat, acest an, foarte bine, cum am și început. Avem tot sprijinul clubului Corona, avem, cred că, și sprijinul brașovenilor și sper să ducem la îndeplinire un obiectiv pe care ni l-am propus la începutul lunii septembrie. Băieții sunt pregătiți și nu urmează decât să așteptăm publicul să vină și să ne susțină și să vadă meciuri frumoase și să fie încununate cu succes”, a spus antrenorul Dan Gârleanu.

Turneul se va desfășura în perioada 7-9 aprilie în Sala Sporturilor din Brașov, în sistem fiecare cu fiecare, iar la final primele două echipe vor promova în Divizia A.

Arbitrajul la Turneul Final Four de la Brașov va fi asigurat de arbitri din prima divizie.

În ultimul test de pregătire înainte de turneul de promovare, Corona Brașov a evoluat într-un meci de pregătire cu Știința București.

Adrian Susanu