ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Voleiul brașovean este pregătit să revină în prima ligă a acestui sport

Publicat: joi, 30 Martie 2023 , ora 13.39
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov

Voleiul brașovean este pregătit să revină în prima ligă a acestui sport.

Această revenire s-ar putea produce atit cu echipa de fete, cît și cu cea de băieți ale clubului Corona Brașov.

Florin Bălhăceanu, jucător la echipa masculină și antrenor secund la fete, ne a declarat:

"Brașovul a mai fost prezent pe prima scenă voleibalistică. Din păcate, în momentul respectiv proiectul nu a fost atât de bine structurat și performanțele au fost slăbuțe. Proiectul de anul acesta este foarte bine închegat. Eu bucur foarte mult am fost cooptat în această echipă și reușesc cumva să-mi aduc aportul prin experiența mea acumulată în decursul atâtor ani petrecuți pe prima scenă volebalistică. Așteptăm lumea vină din nou alături de noi. Știm voleiul are o tradiție în Brașov și vrem o ducem mai de departe".

Echipa masculină de volei Corona Brașov este deja calificată la turneul de promovare în prima ligă, programat în perioada 7-9 aprilie, chiar în Sala Sporturilor din Brașov.

Echipa feminină va participa la turneul play off al campionatului în 21-23 aprilie și apoi, dacă se va califica, la turneul de promovare, din 12-14 mai.

Dorin Dușa