ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei Elitelor U15

Publicat: luni, 3 Aprilie 2023 , ora 10.56

Echipa de fotbal Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei Elitelor U15, după ce a trecut, în deplasare, cu 3-1, de Petrosport Ploiești.

Jucătorii pregătiți Cristian Cristea și Bogdan Gordaș s-au calificat între primele 16 echipe din Cupa Elitelor U15, grație „dublei” semnate de căpitanul Răzvan Petrea și a golului marcat de Leo Tronciu.

„O primă repriză bună, în care am controlat jocul, am marcat de două ori și părea că vom avea un meci ușor. Un gol primit pe o mare greșeală de organizare ne-a făcut să avem ceva emoții. Am închis partida cu un al treilea gol și ne-am securizat avantajul până la sfârșit. Îi felicităm pe copii pentru joc și rezultat și așteptăm cu încredere turul următor”, a declarat Cristian Cristea.

În aceeași fază a competiției, FC Brașov a fost eliminată după ce a pierdut în deplasare cu scorul de 2 la 1 confruntarea cu FC Argeș.

Adrian Susanu