ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sâmbătă, derbi local între Olimpic Cetate Râșnov și SR Brașov

Publicat: joi, 6 Aprilie 2023 , ora 10.35
Sursa foto: Facebook / SR Brașov
Sursa foto: Facebook / SR Brașov

Etapa a doua din play-off-ul seriei a cincea a ligii a treia de fotbal propune derbiul local dintre Olimpic Cetate Râșnov și SR Brașov.

Meciul de pe Stadionul Bucegi are o încărcătură aparte, ambele echipe având și miza punctelor în lupta pentru primele două locuri în serie. Râșnovenii sunt pe locul 4 cu 30 de puncte, iar SR Brașov este pe locul 3 cu 31 de puncte.

Echipa de pe locul secund, CSO Plopeni, 33 de puncte evoluează în această rundă pe terenul liderului autoritar CS Blejoi, 45 de puncte. În sezonul regulat SR Brașov a câștigat ambele meciuri directe.

Antrenorul "galben-negrilor" Ionuț Pârvu:

Din păcate, starea terenului va fi una foarte proastă la startul partidei, condițiile atmosferice fiind în continuare dificile. Brașovenii au la rândul lor probleme cu terenurile de antrenament, ei fiind nevoiți să se deplaseze la Tg. Secuiesc pentru pregătiri în condiții mai bune.

Pentru acest joc antrenorul celor de la SR Brașov are tot lotul la dispoziție. Partida dintre Olimpic Cetate Râșnov și SR Brașov va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00.

Adrian Susanu