ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov a pierdut primul meci din Finala Campionatului Național de Hochei

Publicat: marți, 11 Aprilie 2023 , ora 8.21
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov

Echipa de hochei Corona Brașov a pierdut primul meci din Finala Campionatului Național după 4 la 6 contra celor de la Steaua București.

În Patinoarul Olimpic si într-o atmosferă superbă creată de fanii brașoveni, oaspeții au început perfect și aveau 3 la 0 după primele 15 minute cu reușitele lui Georgescu, o dublă,  respectiv Filip. Până la prima pauză Williams a redus din handicap.

În actul secund Alexeev a refăcut avantajul de trei goluri al bucureștenilor. A urmat revenirea Coronei care a egalat la 4 la 4 cu golurile lui Schaber, Sills și VanWormer. În minutul 57 Ruban a marcat pentru stelisti, iar Georgescu a făcut hatt-trick-ul după alte doua minute aducând primul succes din finală pentru bucureșteni.

Miercuri, la Otopeni, va avea loc meciul doi al seriei, iar Steaua poate cucerit titlul în cazul unui succes. Dacă brașovenii se impun, seria revine în Patinoarul Olimpic pentru meciul decisiv, vineri 14 aprilie.

Adrian Susanu