ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov - Unirea Constanța, mâine, pe Tineretului

Publicat: joi, 13 Aprilie 2023 , ora 16.56
Sursa foto: Facebook / FC Brasov Official
Sursa foto: Facebook / FC Brasov Official

În etapa a 4-a din play-out-ul Ligii secunde de fotbal, grupa B, FC Brașov are o misiune facilă în fața ultimei clasate, Unirea Constanța.

Brașovenii sunt pe locul 2 în serie, cu 34 de puncte și își propun câștigarea acesteia, ca un ultimul obiectiv pentru acest sezon.

În ceea ce privește planurile de viitor, antrenorul Dan Alexa a declarat că dorește să rămână la Brașov, dar cere anumite condiții, începând cu păstrarea unui nucleu de jucători din acest an pentru a putea ataca promovare în sezonul viitor.

În situația în care rămân, important este ca cei din conducere să ne asigure niște lucruri normale pentru a promova. În primul rând trebuie să nu pățim ceea ce am pățit în începutul sezonului trecut, cu acele luni de neplată, cu jucători veniți târziu. Acuma este o altă discuție, pentru că țin foarte mult nucleul de bază să rămână, adică 16 - 18 jucători trebuie să rămână. Asta este una dintre condițiile mele ca să rămân, să avem un alt început, pentru că eu am spus: play-off-ul l-am pierdut în primele cinci etape”, a precizat Dan Alexa.

Partida FC Brașov- Unirea Constanța are loc vineri, 14 aprilie, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului.

Adrian Susanu