ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Locul 5, în Liga Națională de Baschet Feminin, pentru Olimpia CSU Brașov

Publicat: vineri, 21 Aprilie 2023 , ora 21.16
Sursa foto: Facebook / Olimpia CSU Brașov
Sursa foto: Facebook / Olimpia CSU Brașov

Olimpia CSU Brașov a încheiat sezonul 2022-2023 din Liga Națională de Baschet Feminin pe locul 5.

Elevele lui Dan Calancea au învins, în meciul trei al seriei, pentru locurile 5-6, Universitatea Cluj cu scorul de 76 la 61.

Cea mai bună marcatoare a brașovencelor a fost George Anisha, cea care a încheiat în double-double cu 26 de puncte și 10 recuperări. Căpitanul Biljana Pesovic a închis ultimul meci al sezonului cu triple-double având 11 puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive.

Planurile grupării brașovene se îndreaptă de acum spre noul sezon iar tehnicianul Olimpiei cere mai multă stabilitate.

"Sper existe inteligența necesară pentru ca, în sezonul viitor, ne putem lupta cu șanse reale, cu același buget. Nu, eu personal nu cer un buget îmbunătățit, dar cer nu existe probleme extra-sportive, deci sper ne putem lupta sezonul viitor pentru o medalie pe care baschetul brașovean cred o merită", a declarat Dan Calancea.

Și în acest an, titlul de campioană a fost cucerit de Sepsi - SIC Sfântu Gheorghe, trupa lui Zoran Mikes având 7 astfel de trofee în vitrină.
Adrian Susanu