ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultatele echipelor brașovene la fotbal, SR Brașov a remizat pe teren propriu

Publicat: duminică, 30 Aprilie 2023 , ora 15.44
Sursa foto: Facebook / SR Brașov
Sursa foto: Facebook / SR Brașov

In etapa a 5-a din play-off-ul din seria a 5-a din Liga a treia de fotbal SR Brașov a remizat pe teren propriu cu Olimpic Cetate Râșnov, scor 0 la 0. În celălalt meci al etapei, CS Blejoi a câștigat cu 1-0 jocul disputat în deplasare cu CSO Plopeni.

În acest context în clasamentul seriei ii are pe cei de la Blejoi pe primul loc cu 53 urmați de Plopeni 38 de puncte și SR Brașov cu 34 de puncte.

Olimpic Cetate Râșnov este pe locul 4 cu 33 de puncte. Primele două poziții duc mai departe în barajul de promovare în liga a doua. Tot în liga a treia , dar în play-out, au avut loc meciurile din etapa a 5-a. Olimpic Zărnești a pierdut cu 3-1 meciul disputat pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc.

Codreanu a marcat golul zărneștenilor. În celălalt meci al zilei Kids Tâmpa Brasov a obținut prima victorie din play-out, după 3-1 cu CS Păulești. Golurile victoriei echipei pregătite de Vasile Tatarciuc si Ciprian Anghel au fost marcate de Cupu, Zota si Kerekes.

Play-out-ul este condus de Odorheiu Secuiesc cu 35 de puncte. Echipele brașovene se află pe locul 4, Kids Tâmpa cu 22 de puncte, și Olimpic Zărnești, locul 5 cu 21 de puncte. Echipele de pe locurile 5 si 6 în play-out vor retrograda.

Adrian Susanu