ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campionatul Național de Raliuri demarează în weekend cu Raliul Harghitei

Publicat: marți, 2 Mai 2023 , ora 12.43
Sursa foto: arhivă Andrei Gîrtofan
Sursa foto: arhivă Andrei Gîrtofan

Campionatul Național de Raliuri programează startul sezonului 2023 în perioada 5-6 mai, la Odorheiu Secuiesc.

La Raliul Harghitei sunt așteptate peste 70 de echipaje în frunte cu Simone Tempestini, campionul național al ultimelor 6 ediții, dar și brașoveanul Andrei Gîrtofan, campionul pe asfalt al anului trecut.

La start sunt anunțate echipaje din România, Ungaria și Bulgaria, cărora se adaugă alte două echipaje din postura de deschizători.

Tânărul pilot brașovean vrea să repete performanțele excelente din sezonul trecut, dar punctează că în acest moment principala luptă a lui este chiar cu el.

„Anul trecut nu am avut presiune, a fost primul sezon cu mașina noastră, a fost un sezon de acomodare. Spre surprinderea noastră, a echipei și a tuturor, am reușit să ne acomodăm destul de repede și asta ne-a dat încredere. Nici anul acesta nu avem o presiune în ceea ce privește concurența, vom merge în ritmul nostru. În primul rând, lupta e cu noi înșine.“, a spus Andrei Gîrtofan. 

Adrian Susanu