ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sepsi OSK II si Olimpic Zărnești au terminat la egalitate

Publicat: sâmbătă, 6 Mai 2023 , ora 15.08
Sursa foto: Facebook / Sepsi OSK
Sursa foto: Facebook / Sepsi OSK

În primul meci din play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, etapa a 7-a, Sepsi OSK II si Olimpic Zărnești au terminat la egalitate, scor 2-2 pe terenul covăsnenilor.

Zărneștenii pregătiți de Mihai Stere au condus cu 2-0, cu golurile marcate de Marinescu si Codreanu, dar au fost egalați pe final.

În aceeași runda din play-out Kids Tâmpa va evolua pe teren propriu cu KSE Târgu Secuiesc. În partea superioara a ierarhiei, tot în seria a cincea din liga a treia, Cetate Râșnov a cedat cu liderul CS Blejoi, scor 2 la 1. Golul râșnovenilor a fost marcat de Voicu.

În această rundă SR Brașov are un meci extrem de important în lupta pentru accederea în barajul de promovare. Galben-negrii evoluează pe terenul celor de la CSO Plopeni, în duelul pentru ultimul loc ce duce în baraj. Partida are loc astăzi de la ora 18.00.


Adrian Susanu