ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meciurile finale din Divizia A2 de volei feminin, în weekend, la Brașov

Publicat: miercuri, 10 Mai 2023 , ora 13.25

Între 12 și 14 mai vor avea loc meciurile finale în Divizia A2 de volei feminin, dar și în Divizia A de handbal feminin, în organizarea clubului Corona Brașov, pentru stabilirea echipelor ce vor promova în eșaloanele superioare.

Dacă fetele de la handbal vor evolua în Sala Sporturilor, voleibalistele își vor juca promovarea în Sala Metrom.

Jucătoarele pregătite de Răzvan Pătran s-au acomodat în această perioadă cu locația și sunt încrezătoare la startul turneului ce le poate duce în primul eșalon, la mai puțin de un an de la înființare.

Antrenorul Răzvan Pătran:

La turneul final de promovare în Divizia 1 de volei feminin participă, pe lângă gazda Corona Brașov, CSU Târgu Mureș, CSM Constanța și CSU Galați.

Corona și gruparea din Tg Mureș sunt cotate cu prima șansă, singura echipe ce poate pune probleme în afara celor două fiind CSM Constanța.

Tragerea la sorți pentru programul turneului va avea loc joi seara însă Corona Brașov va evolua pe parcursul celor trei zile în meciul de la ora 16.00.

Prima partidă din fiecare zi începe la ora 13.00.


Adrian Susanu