ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hochei: Marius Gliga vine la Corona Brașov

Publicat: miercuri, 31 Mai 2023 , ora 14.37

Echipa de hochei Corona Brașov va avea din noul sezon un nou coordonator al secției în persoana lui Marius Gliga. Fostul mare atacant al României în anii '90, Gliga are o experiență importantă la nivel managerial, după ce în ultimii ani a fost reprezentant al Federației Internaționale de Hochei în zona dezvoltării la nivelul copiilor și juniorilor, având 4 sezoane pline la conducerea departamentului de dezvoltare din Ungaria.

După o evaluare a centrului de copii și a activității de la nivelul de seniori, Marius Gliga va încerca să își pună în aplicare strategia:

„Sunt foarte motivat să fac parte din acest proiect. Am avut mereu că în Brașov există un potențial fantastic, încă de când s-a inaugurat Patinoarul Olimpic. Aș dori să împărtășesc din experiența pe care am acumulat-o în ultimii 10 ani și să transformăm acest sport, hocheiul pe gheață, într-un punct de interes pentru Brașov. Am convingerea că putem să dezvoltăm împreună ceva cu adevărat sustenabil.“, a declarat el. 

Marius Gliga se va reuni la Corona Brașov cu fiul său, Roberto Gliga, actualul căpitan al echipei. Deocamdată, Marius Gliga va avea doar o funcție consultativă în zona echipei de seniori.

Marius Gliga își va începe oficial activitatea la Corona Brașov din 1 iulie.
Adrian Susanu