ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov s-a reunit sub comanda lui Dan Alexa

Publicat: luni, 19 Iunie 2023 , ora 13.13
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

FC Brașov s-a reunit sub comanda lui Dan Alexa, cu un scurt antrenament pe baza Brașovia.

Cu 26 de jucători în lot, gruparea brașoveană are, teoretic, obiectiv de intrare în play –off în acest sezon, însă problemele din sânul echipei apasă greu pe acest obiectiv.

Clubul este în continuare fără finanțare în startul acestui sezon și din lotul prezent la antrenamentul de astăzi mai mulți jucători au contracte doar până în data de 30 iunie.

Mai mult, președintele Marin Mitran este foarte aproape să părăsească echipă (detalii AICI), decisivă fiind acum ședința de marți de la club.

În acest context antrenorul Dan Alexa trage un semnal de alarmă privind viitorul clubului:

Sunt un om care a venit să muncească onest, cu dorința și motivația să reușim să ne îndeplinim un obiectiv. O echipă bună la Brașov cred că ar încânta pe foarte multă lume, o echipă care să se bată la promovare. Am pierdut niște timpi, din păcate. Asta este realitatea. Sper, cât de curând să se reglementeze, pentru că cu cât trece timpul mai mai repede și nu rezolvăm din probleme, cu atât e împotriva noastră”.

Deși se află foarte aproape de a prelua funcția de director sportiv la Ceahlăul Piatra Neamț, Marin Mitran susține că este încă sub contract cu echipa brașoveană și ca o decizie asupra viitorului său va fi luată de către conducătorii clubului.

Deci nu am semnat cu nimeni, ca să ne înțelegem foarte bine. Al doilea punct - încă sunt președintele lui FC Brașov și vom vedea, zilele următoare, după ședința de consiliu de administrație, ce se va întâmpla. Atunci putem să vorbim mai mult. Sunt lângă echipă, vedeți și dumneavoastră foarte bine. Îi susțin în continuare. Îmi fac meseria până la capăt”, a spus Marin Mitran.

FC Brașov are programat primul meci de pregătire al acestei perioade vineri, 23 iunie, la baza Campo Verde, contra campioanei Farul Constanța.

Lotul prezent astăzi la reunire:

Portari : Sebastian Micu, Daniel Mutu,

Fundași: Tomislav Sorsa, Andrei Lascu, Marius Burlacu, Sergiu Pîrvulescu, Ivan Fustar, Andrei Vasu, Bradley Diallo, Andrei Marc, Tudor Olteanu, Dumbravă, Alex Mitroi.

Adrian Susanu