ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de polo masculin sub 11 ani a Coronei este noua campioană națională

Publicat: miercuri, 21 Iunie 2023 , ora 14.15
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Echipa de polo masculin sub 11 ani a clubului Corona Brașov este noua campioană națională.

În ultimul meci al turneului, jucătorii pregătiți de Maxim Crișan au remizat cu Dinamo București, scor 3 la 3.

Rezultatul a fost suficient pentru a asigura titlul național, brașovenii având un golaveraj superior bucureștenilor la finalul turneului din Bazinul Olimpic din Brașov.

Mi-am dorit foarte mult asta. Și-au dorit și ei, și mă bucur că am putut să realizăm acest lucru împreună, ca o echipă. Am meritat din plin acest trofeu (...) Mulțumim frumos suporterilor, echipei și celor care au crezut în noi... staff-ul, în primul rând, tatălui meu care a fost mereu alături de mine și m-a ajutat foarte mult pe acest drum. (...) Astăzi am făcut istorie. O să mai facem în continuare. Ne dorim să devenim din ce în ce mai buni în toate categoriile, nu doar la copii. Ne dorim și la juniori”, a spus antrenorul brașovenilor, Maxim Crișan.

În cadrul turneului final, tinerii brașoveni au mai obținut următoarele rezultate: 12-5 cu AMEFA Arad, 5-2 cu Steaua, 10-2 cu Rapid și 9-3 cu Crișul Oradea.

Adrian Susanu