ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ilarian Mihai de la Kids Tâmpa Brașov, campion național la spadă masculin U9

Publicat: duminică, 25 Iunie 2023 , ora 15.35
Sursa foto: Kids Tâmpa
Sursa foto: Kids Tâmpa

Ilarian Mihai de la Kids Tâmpa Brașov a câștigat titlul național la spadă masculin U9 în cadrul Campionatul Național de Scrimă pentru copii.

Într-o finală a brașovenilor, Ilarian Mihai a cucerit titlul național masculin al spadasinilor mici, categoria U9, după o finală pe care a controlat-o de la cap la coadă în fața coechipierului său de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Mihnea Oancia. Scorul finalei a fost 8-3 pentru Ilarian.

Medaliile de bronz au fost cucerite de Ianis Cartuna, ACS Prima Spadă Constanța și David Andreica de la CS Satu Mare.

De altfel, categoria U9 masculin a fost una în care "urșii" au fost printre cei mai buni, obținând locurile 1, 2 și 8, ultimul prin Radu Bâlbâe.

La categoria U11 Andrei Stoica, Kids Tâmpa Brașov a încheiat competiția pe locul 3, trecându-și în palmares medalia de bronz, în vreme ce Vlad Taropa s-a clasat pe locul 8.

"Sunt extrem de fericit și bucuros pentru elevii mei. Pentru toți. Au avut o evoluție foarte bună la naționale. Este o mare satisfacție a mea ca antrenor să văd că într-o finală se luptă doi sportivi ai mei. O bucurie imensă, care vine după multă muncă și ore de antrenamente. Am arătat tuturor, încă o dată, că avem un viitor frumos și că ACS Kids Tâmpa Brașov devine, ușor-ușor, un nume de luat în seamă în scrima românească", a declarat antrenorul-coordonator al secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Sorin Mladin.
Adrian Susanu