ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Antrenor nou la echipa de volei masculin a Coronei

Publicat: luni, 26 Iunie 2023 , ora 13.24
Sursa foto: Corona Brașov
Sursa foto: Corona Brașov

Corona Brașov a ajuns la o înțelegere cu Laurențiu Lică pentru a prelua postul de antrenor al echipei de volei masculin din cadrul clubului, în primul sezon în care echipa va juca în primul eșalon.

La 42 de ani, Lică este unul din cei mai importanți jucători ai ultimilor 20 de ani în voleiul românesc și în ultimul sezon a evoluat pentru SCM Universitatea Craiova.

El se află la primul angajament ca antrenor principal în carieră.

”Sunt extrem de recunoscător de șansa pe care conducerea clubului Corona Brasov mi-a acordat-o. Îmi doresc ca împreună să formăm o echipa, un nucleu, care să conteze în viitor în voleiul masculin românesc și european. Știu că ambițiile clubului sunt mari, dar cu muncă, disciplină și susținerea suporterilor vom reuși să îndeplinim obiectivele propuse" a declarat Lică pentru clubul brașovean.

Laurențiu Lică și-a încheiat cariera de jucător la începutul lunii mai, la SCMU Craiova.

Născut la Galați, Lică și-a început cariera la CSU CSȘ Galați, iar în 1998 s-a transferat la Universitatea Craiova, pentru care a evoluat timp de patru sezoane.

A mai jucat apoi la Tricolorul Ploiești, VCM Constanța, Gazelec Olympique Ajaccio Volleyball, Beauvais Oise Universite Club, Tomis Constanța, Montpellier Volley Universite Club, Chaumont Volley-Ball 52, Martigues Volley-Ball, iar în 2013 la Universitatea Craiova, unde a evoluat până în 2023, cu o întrerupere de un sezon, când a jucat la Ploiești.

Are în palmares trei titluri naționale, cu SCMU Craiova, Tomis Constanța și Tricolorul Ploiești, 5 Cupe ale României și Cupa Franței cu Beauvois, având mai multe distincții individuale de-a lungul prestigioasei cariere.

Timp de 20 de ani a jucat în echipa națională a României, al cărui team manager este din 2021.

Adina Chirvasă