ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patru handbaliste de la Corona Brașov, convocate la naționala de tineret

Publicat: miercuri, 28 Iunie 2023 , ora 11.20
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Handbal
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Handbal

Patru handbaliste de la Corona Brașov fac parte din lotul echipei naționale de tineret care s-a reunit la Bistrița. Este vorba despre jucătoare născute în periaoda 2006-2007. De la Brașov, au fost convocate Ana Totoescu, Mălina Avădanei, Maria Balint și Ana Șerban, care au început deja cantonamentul alături de colegele de lot înaintea unei perioade extrem de încărcate.

Din staff-ul tehnic condus de principalul Marius Dănuleț, face parte și antrenoarea Coronei Brașov, Mihaela Ciobotaru - antrenor secund, dar și brașoveanul Eugen Ciulei, antrenor cu portarii.

Tricolorele mici vor participa în această vară la două competiții importante: Festivalul Olimpic al Tineretului European în Slovenia, la Maribor, în perioada 23-29 iulie și Campionatul European sub 17 ani în Muntenegru, în perioada 3-13 august.

Lotul de 27 de sportive este  în pregătire centralizată la Bistrița până pe 2 iulie.  Pe 14 și 15 iulie, naționala de junioare va disputa două jocuri de pregătire cu Serbia, echipă calificată și ea la campionatul european.

Adrian Susanu