ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov l-ar putea pierde pe Dan Spătaru

Publicat: luni, 3 Iulie 2023 , ora 7.53
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

După ce a pierdut 12 jucători de la startul noului sezon, FC Brașov este aproape să îl piardă și pe Dan Spătaru. Mijlocașul brașovean de 18 ani este  în vizorul mai multor echipe din SuperLigă după ce în sezonul trecut, a devenit titular incontestabil în primul 11 al brașovenilor, iar în primele teste din această vară, a impresionat contra celor de la Farul Constanța și Poli Iași.

Jucătorul este deținut în coproprietate de ACS Kids Tâmpa, 70 la sută, și ACS Steagul Roșu Brașov, club care l-a format, restul procentelor. FC Brașov l-a avut pe Spătaru sub formă de împrumut până la finalul lui iunie, dar nu a plătit suma necesară pentru transferul său, astfel că cei de la Kids Tâmpa îl pot rechema în orice moment.  O pierdere a lui Spătaru ar putea duce chiar și la o plecare a lui Dan Alexa, cel care nu concepe echipa în viitorul sezon fără noul purtător al banderolei de căpitan. 

„Dan Spătaru este una dintre condițiile ca să continuăm împreună. Mi-l doresc, este un jucător care a crescut foarte mult. Are oferte clare de la Liga1, sper ca și cei de la Kids să fie brașoveni și să ne ajute.“, a spus Dan Alexa. 

Relațiile între cele două cluburi nu sunt cele mai bune după ce în sezonul trecut, cei doi jucători împrumutați de Kids Tâmpa la FC Brașov, internaționalul U19 Sergiu Pârvulescu și Vadim Covalciuc au primit puține șanse în tricoul galben-negru.

FC Brașov va evolua în următorul amical contra celor de la CFR Cluj, marți de la ora 17.00, pe Stadionul Tineretului.

Adrian Susanu