ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Eliminați din Champions League

Publicat: marți, 18 Iulie 2023 , ora 22.33

Cu scorul general de 3-1, Sheriff Tiraspol merge în turul secund din Liga Campionilor, iar Farul continuă în turul secund preliminar din Conference League, unde va juca împotriva armenilor de la Urartu.

Meciul de la Trisapol a început cu Sheriff în atac. Campioana Moldovei a dominat autoritar prima repriză și a reușit să deschidă scorul în minutul 45+1 prin Amine Talal. Cei de la Sheriff au început foarte bine și partea secundă dar Aioani a avut câteva intervenții foarte bune. Cea mai mare ocazie a băieților lui Gheorghe Hagi a venit în minutul 51 când Alibec l-a găsit excelent pe Mazilu dar șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta moldovenilor. În minutul 90+2 Aioani a scos din vinclu șutul lui Konstantinos Apostolakis și a trimis meciul în prelungiri. Farul nu a arătat bine nici în prelungiri și în minutul 100 Jerome Ngom Mbekeli a punctat pentru 2-0. Speranțele constănțenilor la calificare s-au năruit în minutul 105+1 când Sheriff a făcut 3-0 după golul marcat de Peter Oluwaseum Ademo.

Farul va continua în competițiile europene în Conference League unde va juca în turul doi preliminar împotriva armenilor de la Urartu. Aceștia au fost eliminați în primul tur preliminar al Ligii Campionilor de bosniacii de la Zrinjski după executarea loviturilor de departajare.


Țirea Răzvan