ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de baschet Corona Brașov și-a aflat adversarele din prima fază a Cupei României

Publicat: sâmbătă, 29 Iulie 2023 , ora 19.22
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Pentru prima dată în primul eșalon din baschet masculin, gruparea brașoveană Corona Brașov a fost repartizată în Grupa E a Cupei României alături de CSO Voluntari și Laguna București.

Meciurile acestei grupe vor avea loc la Brașov. Cele 18 echipe din Liga Națională de Baschet Masculin au fost repartizate în șase grupe de câte trei în primul tur al competiției.

Câștigătoarele grupelor vor trece mai departe, iar celelalte două bilete pentru Final Eight vor fi acordate către cele două echipe cu cel mai bun golaveraj în prima fază a competiției.

Cupa României va deschide sezonul baschetbalistic, meciurile din primul tur fiind programate în perioada 15-17 septembrie.

Până în acest moment Corona Brașov a anunțat doar două transferuri: Georges Darwiche și Juwan Gray. Brașovenii îl vor anunța în perioada următoare și pe Andrei Petică. În vârstă de 30 de ani, jucătorul de 1.87 metri va începe a șaptea stagiune în Liga Națională de Baschet Masculin. Petică a crescut la Galați și s-a format la grupele de juniori ale clubului Phoenix LPS Galați.

Adrian Susanu