ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Rockada de seară
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primul succes în Formula 3 pentru inginerul de curse brașovean Mihai Marinescu

Publicat: marți, 1 August 2023 , ora 13.35
Sursa foto: Facebook / Mihai Marinescu
Sursa foto: Facebook / Mihai Marinescu
Weekendul de curse de pe celebrul circuit belgian Spa Francorchamps a adus primul succes în Formula 3 pentru inginerul de curse brașovean Mihai Marinescu.

După ce în prima cursă Taylar Barnard a încheiat pe locul doi, în runda principală pilotul pregătit de Mihai Marinescu a reușit victoria după o strategie riscantă de a sta pe pneuri de ploaie pe o pistă belgiană ce se usca.

A fost primul succes pentru echipa elvețiană în Formula 3 din 2019.

De altfel toți cei trei  piloții ai echipei au avut un weekend reușit în Belgia.

„Am avut câte un podium în fiecare sezon, dar anul acesta suntem deja la al 4-lea podium, ceea ce este un lucru foarte bun. Avem și piloții cu care să obținem aceste rezultate. Am avut toate cele trei mașini în primele patru poziții astăzi și am strâns foarte, foarte multe puncte pentru campionat”, a spus Mihai Marinescu.

Mihai Marinescu și piloții Jenzer Motorsport se concentrează acum pe ultima etapă a sezonul 2023, ce va avea loc la Monza, unde obiectivul este sa își apere locul 6 în clasamentul pe echipe.  

Sezonul se încheie pentru inginerul român cu o serie de teste la Jerez, Barcelona și Imola, dar și cu un weekend de curse la celebrul Grand Prix de la Macao.
Adrian Susanu