ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dan Alexa a plecat de la Brașov. FC Brașov va evolua astăzi în Cupa României cu juniorii

Publicat: miercuri, 9 August 2023 , ora 9.46
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Dan Alexa a plecat de la Brașov în aceeași zi în care 15 fotbaliști și-au reziliat contractele cu FC Brașov, echipă ce nu a primit dreptul de a evolua în Liga a doua (detalii AICI).

Antrenorul bănățean a mai avut o scurtă întâlnire cu jucătorii și apoi cu primarul Allen Coliban, înainte de a pleca acasă la Timișoara.

Fără a căuta vinovați pentru gafele din dosarul de licențiere, Alexa a punctat:

“Plec acasă. Îmi pare rău. Țin să le mulțumesc tuturor oamenilor cu care am colaborat, atât cei de la birouri, cât și jucătorilor, pentru că au dovedit caracter, mai ales fotbaliștii, în ultima zi. Îmi rău pentru că aveam foarte mari speranțe în începutul pregătirii, pentru că deja consolidasem un lot. Aveam nevoie de două-trei întăriri și cred că eram o echipă care se putea bate la play-off. Se rezolvase și partea financiară, era momentul să avem banii la zi. Îmi pare rău pentru tot ce înseamnă Brașov, dar asta este viața. Plec cu regrete”.

Mai mult, fostul antrenor a recunoscut că brașovenii nu au avut un plan B, dar a admis că se caută soluții pentru salvarea echipei, deși cele petrecute în ultima perioadă la Brașov sunt mai mult un exemplu despre cum nu trebuie administrat un club:

“Eu îmi doresc ca FC Brașov să continue. Lucrurile sunt clare. E o academie de peste 300 de copii. Am vorbit și cu cu domnul primar. Nu era pregătit pentru un plan B. Sper să se rezolve, sper să nu se mai repete greșelile. Cred că ce s-a întâmplat la Brașov e o lecție. Trebuie să fie o lecție pentru toți oamenii din fotbal - o echipă care a investit, o echipă care are banii la zi, să nu ia licența”.

Cu o echipă formată din juniori, FC Brașov va evolua în această după-amiază în turul doi din Cupa României, pentru a evita dezafilierea.

Partida AFC Odorheiul Secuiesc – FC Brașov are loc în Harghita, de la ora 17.30.

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Adrian Susanu