ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ce spune fostul președinte al clubului, Marin Mitran, despre retrogradarea echipei FC Brașov

Publicat: miercuri, 9 August 2023 , ora 10.34
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Marin Mitran, actualul președinte executiv al celor de la Ceahlăul Piatra Neamț și fost președinte la FC Brașov în sezonul trecut, a vorbit despre situația actuală a clubului de sub Tâmpa.

Mitran spune că nu își explică de ce s-a ajuns în această situație, întrucât nu erau probleme cu licențierea atunci când el încă era la echipă.

Marin Mitran a adăugat că nu s-a gândit niciodată că se va ajunge în această situație, cu atât mai mult cu cât nu erau datorii la jucători sau angajați.

“Este o decizie foarte grea. Și dureros, vă spun foarte sincer. Sunt dezamăgit total. Nu credeam. Nu au fost datorii la club, nu au fost probleme. Nu știu în esență cum s-a finalizat dosarul de licențiere. Categoric, sunt total dezamăgit, vă dați seama. Am lucrat un an de zile foarte frumos. Am avut un an bun, greu și să se termine așa e foarte dureros”, a spus Marin Mitran.

Mai multe, aici:

Sursa foto / video: Radio România Brașov FM
Radio România Brașov FM