ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prestație extraordinară a patinatorilor Coronei la Campionatul Național de Patinaj Viteză pe Role de la Cluj

Publicat: joi, 17 August 2023 , ora 13.43
Sursa foto: Corona Brașov
Sursa foto: Corona Brașov
Patinatorii Coronei au avut cea mai bună prestație de la înființarea clubului la ediția de la Cluj a Campionatului Național de Patinaj Viteză pe Role.

Vedeta delegației brașovene a fost Cosmin "Mexx" Nedelea, cel care a bifat patru titluri, toate cu record național.

„A fost o competiție foarte, foarte bună pentru mine. Am reușit să dobor patru recordul naționale, toate recordurile care puteau fi doborâte. Mă bucur mult că am reușit să dobor chiar la o probă lungă, nefiind favorabil pentru această probă, eu fiind mai mult probe de sprint. A fost o bucurie enormă și mă bucur tare mult că am reușit să le dovedesc pe toate, să fie toatele mele”,
a precizat Cosmin Nedelea.

La seniori au mai punctat Bianca Stănică, recent sosită la clubul brașovean, cu locul secund în clasamentul general, dar și Robert Nechita, pe locul 3 la Campionatul Național de Patinaj Viteză pe Role 2023, la general.

Echipa brașoveană a luat medalii la 6 categorii din 7 posibile pentru un total de 49 de medalii, 19 de aur, 10 de argint, 20 de bronz.

„Este cel mai bun campionat la care am participat până acum, cu foarte multe medalii. Mexx este campion național la toate probele și cel mai important este faptul că a adus patru recorduri naționale, adică toate recordurile naționale pe role sunt ale lui, bătute într-o competiție. Cred că este primul și care a obținut asemenea rezultate până în prezent”, a spus antrenorul coordonator al secției, Bogdan Stănescu.

După o perioadă de pregătire fizică, patinatorii Coronei Brașov revin pe gheață pe 20 septembrie, când reiau cursa pentru baremurile de calificare la cupele mondiale.
Adrian Susanu